Annonce

HJÆLP!!



Hej!! Jeg ved ikke hvad jeg skal servere for min kæreste i aften!! Jeg har noget hakket oksekød som jeg gerne vil bruge, men til hvad? Please hjælp mig....!
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

HJÆLP!!



Hej, Det var jo i går, men her er en god/spændene opskrift http://www.maduniverset.dk/show_opskrift.phtml?uid=1171 Hilsen Thor
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Hjaelp!!!



Jeg er i USA og har lovet min vaertsfamilie at bage for dem. Jeg kan ikke finde almindelig gaer, kun toergaer. Kan nogen fortaelle mig hvordan forholdet er? Hvis der staar 75g i opskriften, hvor meget toergaer skal jeg saa bruge?
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Hjaelp!!!



Held og lykke, ved tørgær er det noget med at det hæver langsommere 11,8g (svarer til 50g alm. bagegær)
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Hjaelp!!!



Bagepulver Bagepulver er natriumhydrogenkarbonat (natron) og et surt reagerende salt + majs- eller risstivelse der er tilsat for at holde det tørt. Bagepulverets bestanddele begynder at virke når det bliver fugtigt, hvorved der udvikles CO2 som får bagværket til at hæve. Når dejen er rørt færdig er det derfor en god ide at bage kagen med det samme, fordi bagepulver begynder at virke. fra en side om hævemidler:D Man kan selv blande bagepulver af 125 g tvekulsurt natron, 250 g cremor tartari (kaliumhydrogentartrat), 25 g risstivelse og 20 g hjortetaksalt. 1 tsk bagepulver svarer til ca. ½ tsk natron - og hvis man bruger natron skal bagværket indeholde syre.
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

HJÆLP



Hejsa, jeg magler opskrifter på kinesiske desserter til et arrangement. Er der nogle der kan hjælpe... På forhånd tak..
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

HJÆLP



Ja det er ikke let at finde kinesiske dessert opskrifter, har fundet en men det er nok mere bare kager http://pasture.ecn.purdue.edu/~agenhtml/agenmc/china/cftarts.html
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

HJÆLP!!!



Er der en der kan hjælpe mig?? Jeg vil grille en lammekølle til en fødselsdags fest, men hvordan gør jeg det??? Hvor langtid skal den have?? Hva skal jeg smøre den i??? Hvad gør jeg så den ikke bliver sort(det problem har jeg tit når jeg griller kylling)? Vi har en Weber kugle gril. En af de store...
7571
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

HJÆLP!!!



Hej jeg har lige tilføjet en opskrift på Grillet lammekølle på maduniverset: http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/6792/Grill-opskrifter/Grillet-lammekoelle Dit problem med at kyllingen bliver sort er nok pga. du ikke bruger indirekte varme og en dryp bakke som du har steget over. mvh Thor
7571
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

HJÆLP!!!



Jalapenos. Kan nogen fortælle mig hvordan man sylter dem , jeg har en masse i drivhuset og vil gerne gemme dem til vinter
7571
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

HJÆLP!!!



Hej Jeg har lige tilføjet en opskrift på syltede jalapenos på maduniverset: SYLTEDE JALAPENOS. Mvh Jane
7571
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

HJÆLP!!!



Hvor skal jeg hen ? hvis jeg har en vare og gerne vil finde en opskrift på netop denne vare Kh AnnieL.
7571
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

HJÆLP!!!



hej du kan bruge tøm køleskabet http://www.maduniverset.dk/sog_adv.phtml eller avanceret opskrift søgning http://www.maduniverset.dk/soeg_toem_5.phtml
7571
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

HJÆLP



Jeg er lige blevet medlem og har gemt 2 opskrifter, men hvor bliver de gemt. Jeg kan ikke finde dem igen.
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

HJÆLP



Hej Annelise. Er lidt i tvivl om det er dine egne opskrifter, du selv har tastet eller opskrifter af andre brugere. Men kig i højre side af din forside og klik på enten: dine madopskrifter eller: dine favorit madopskrifter. Under dit indhold. Håber du finder dem, ellers skriv igen. MVH EBA
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

hjælp.............



hej jeg ville bare høre hvad der er godt og spise hvis man gerne vil tabe sig.. grundlæggende ved jeg godt grønsager og mager kød osv men der er jo forskellige ting man ikke må spise fx kød og kartofler sammenæ.. men hvad er det man ikke må spise sammen.og er der nogle grøntsager der er bedre og spise end andre. har også hørt det hjælper og spise stærk mad da det sætter forbrændingen op. men hvad kan det være.
7982
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

hjælp.............



hejsa... det vigtigste er at holde sig til en god sund varieret kost. Undgå pasta, ris, kartofler...... Lav maden spændende og indbydende så man får lyst til at spise den. god kamp!
7982
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

hjælp.............



Det vigtigste er ikke hvad man spiser, men mængden af det man spiser. Jeg kan foreslå at læse Anne Larsens bog, og hvordan hun tabte sig 30 kg. Det har givet mig modet til det. Der er også gode opskrefter i:D
7982
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

hjælp.............



Det er rigtigt, at kulhydrater som brød, pasta, ris og kartofler øger vægten. Det er til gengæld en skrøne, at der er noget, man ikke må spise sammen med noget andet. Alt er energi og tæller i det samlede vægtregnskab (undtagen vand - som du skal drikke mindst 2 liter af om dagen). Grøntsager er godt, frugt i begrænset mængde lige så, men husk at bananer ikke slanker. Jeg vil foreslå dig at kigge forbi www.vaegtkonsulenterne.dk - jeg tabte selv 14 kg via deres program.
7982
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

hjælp.............



Ris, pasta og kartofler er ikke så store syndere, som folk gerne vil gøre dem til. Slet ikke kartoflerne. Der er mange måder at spise sundt på, også med henblik på vægttab. Et par punkter jeg synes er væsentlige: 1. Som tidligere nævnt, er mængden vigtig! Spis aldrig den ekstra "hyggeportion" op prop ikke løs, bare fordi det er kogte gulerødder. Mavesækken er elastisk, og jo mere du stopper i den, jo mere udvider den sig, og du vil føle behov for større mængder mad. 2. spis fiberrigt, INGEN TOASTBRØD! og i det hele taget produkter som fremmer fordøjelsen 3. Alt kan steges i en ovn! frikadeller, hakkebøf, steaks, kyllingebrys, fisk osv.. Dermed undgår man at bruge fedtstof overhovedet. Nogen vil sige, at deres teflon-slip-let-halløj og kan stege uden fedstof, men jeg kan anbefale at prøve ovnen ;) 4. motion.. hold kroppen igang. Udover den åbenlyse øgede forbræning af kalorier, øger det også mange kroppens andre funktioner. bl.a. fordøjelsen. 5. Spis dine måltider regelmæssigt, det vil sige på faste tidspunkter. Spis meget gerne 6 gange om dagen i stedet for 3. Men spis stadig kun den samme mængde. mht. til hvad man konkret kan spise for at tabe sig, så find den gamle slidte madpyramide frem - den er faktisk ikke så tosset :D
7982
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt