Annonce

Hjælp til ambitiøs kagebager. !

avatar
ChristineN
2009-11-20 11:40:51


Min familie og jeg elsker at bage kager. Det har gjort mig til en meget, til tider over-ambitiøs kagebager. Men jeg har dog et par spørgsmål ang. kagebagning, noget som jeg undre mig over hver gang: - Hvorfor skal sukker og smør piskes sammen først i langt de fleste opskrifter? - Hvordan kan det være at det nogle gange er æg og smør? - Og hvad gør dette ved resultatet? Kan man se nogen forskel? Jeg håber virkelig at du kunne tænke dig at hjælpe mig eller evt. henvise mig til et sted, hvor det kunne være muligt at læse om emnerne . :) MVH Christine
7570
Kommentarer
avatar
Thor Nørregaard
2009-12-17 10:18:56

Ja lad os få en kage "nørd" på banen :) er selv nysgerrig efter at høre svarene.

14k
avatar
Isabel Grøn
2009-12-18 18:12:06

når du pisker sukker og smør sammen, og typisk derefter tilsætter æg, og pisker rigtigt godt, så opstår der temmeligt tydeligt en luftig masse, og en sammensmeltning af indgredienserne, som gør en kage lettere og luftigere end hvis det var gjort i anden rækkefølge.Er det ikke gjort i den rækkefølge kan du nu godt få en kage ud af det, men den kan typisk være tungere end hvis det er gjort i den rigtige rækkefølge. Indgredienserne smelter ligesom sammen i processen og bliver en mere ensartet masse. Det bedste resultat opnåes, når indgredienserne har stuetemperatur, eller lidt over.Ved kolde sammenblandinger for det ikke helt ligesåmeget fylde.

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning

Populære kategorier

Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset