Annonce
Husblas hvordan?
Anita
2007-09-30 11:04:50
Jeg har prøvet på at lave en tunmousse ca 3 gange og kun en gang er det ykkes. Kunne godt bruge en "opskrift" på hvordan man skal bruge arbejde med husblas. Gerne skåret ud i pap *ss*. på forhånd tak
7574
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Husblas hvordan?
Anita
2007-09-30 11:04:50
Du skal i hvert fald sørge for, at alle ingredienser har samme temperatur, ellers klumper det. Jeg går ud fra, at det er det, der er sket med din tunmousse? Men en tunmousse kan sagtens laves uden husblas - prøv at google på tunmousse, så kommer der en masse opskrifter frem. Selv har jeg haft held med at bruge husblaspulver (fås bl.a. i Føtex) i madretter, men det gryner lidt, så det duer ikke til desserter. vh Annette
7574
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Husblas hvordan?
Anita
2007-09-30 11:04:50
Når man laver tunmousse er det ikke altid "lækkert" med husblads. Nogle bruger så meget at det minder mere om en tunbudding. Når jeg laver tunmousse består den altid af: Tun, mayonaise, cremefraice 38%, fint hakket løg, cayennepeber og salt og peber Jeg blander det med elpiskeren og lader det stå i køleskabet og sætte sig et par timer. Trikket er at dræne tunen ordentligt for væske og derefter ikke komme for meget cremefraice i moussen!! MEN, hvis du absolut vil lave den med husblads er det for det første som "Annettte" skriver vigtigt at selve moussen (før husblads) ikke er for kold. Hvis du vil have en hel fin mousse gør følgende: 1. blend tun og de andre ingredienser i den opskrift du vil følge 2. udblød husblads og smelt den langsomt over vandbad i en lille skål 3. lad IKKE husbladsen køle for længe, så klumper den igen 4. hæld husbladsen langsomt i blenderen mens den kører. 5. lad ikke blenderen køre for længe, så trævler moussen 6. op i en form og en tur i køleskabet Håber det lykkedes for dig.. Hilsen Lena Dejbjerg
7574
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt