Annonce

Hvad er godt efter blomkålssuppe?

avatar
abbe
2009-01-28 19:00:22


Jeg skal stå for hovedretten efter en forret, der vil bestå af fransk blomkålssuppe (jeg er ikke helt klar over hvordan det er anderledes fra dansk blomkålssuppe). Er der nogen, der har en god idé til en hovedret, der ville gøre sig efter suppen?
7580
Kommentarer
avatar
Tapas
2009-02-03 18:27:14

Hej Hovedregel ved servering af forskellige retter er - lyst/mørkt, knasende/cremet, sødt/salt o.s.v. Altså kontraster! Uden at vide hvad blomkålssuppen indeholder, ville jeg lave hovedret efter principperne: Mørkt Sprødt Farverigt (for det er blomkålssuppe ikke) Desuden ville jeg i hovedretten holde mig fra timian og esdragon - og måske også revet ost, du bliver nok nødt til at spørge forrets-medbringeren om ingredienserne. Men du kan sagtens lave en salat med lidt reven parmesan i, det er nok ikke lige den type ost, der bruges til blomkålssuppen. Selv kunne jeg finde på at servere baconmørbrad med sauce til mørbrad, en salat bestående af forskellige babysalater og salte solsikkekerner til salat/snacks - se mine opskrifter på disse. Desuden ville jeg nok supplere salaten med lidt oliven og Barto´s soltørrede tomater i olie fra Netto. Og - for at lave en superfarverig hovedret - en gul peber i juliennestrimler. Hilsen Annette

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning
Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset