Annonce
IS-mysteriet
Is
2010-05-18 08:27:36
Efter at have tumlet med tanken om at købe en ismaskine i lang tid faldt jeg forleden over et finanskrisetilbud på en stand alone ismaskine til et godt stykke under halv pris - og købte den. Nu bliver der til ungernes og fruens store tilfredshed fremstillet is i mængder vi ellers aldrig ville have konsumeret - men det finder vel en ballance når nyheddens interesse er forbi - eller vi ikke kan passe vores tøj mere... Jeg finder opskrifter rundt om på nettet og nu er jeg nået til det forståelsesmæssige vedrørende isfremstilling, da jeg gerne vil eksperimentere selv. Hvad gør de enkelte ingridienser ved isen og er der "tommelfingerregler" for: Æggeblommer? Æggehvider? Hele æg (blommer og hvider i samme opskrift)? Sukker? Andet der er værd at vide? På forhånd tak.
7573
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
IS-mysteriet
Is
2010-05-18 08:27:36
Jeg fik selv en ismaskine i julegave, og har prøvet mig frem. Vi er vilde med italiensk is, smagen er meget koncentreret, og der er vist lidt færre kalorier i. Italiensk is skal varmes op og jeg ser det nærmest som en slags budding, fordi der er så mange æggeblommer i. Man skal være forsigtig så det ikke koger og derved gryner. Jeg bruger aldrig selv æggehvider i is. Jeg synes bare det er fyld og får min is til at krystalisere mere. Jeg har ikke prøvet med sorbet endnu, men der bruger man æggehviderne. Tror jeg skal til det, så jeg ikke skal bage så mange marengs eller smide ud. Bare nogle betragtninger. Håber du kan bruge det.
7573
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt