Annonce

Kalkunbryst

avatar
lupin12
2010-04-03 15:25:13


Hej Jeg har tænkt at servere koldt kalkunbryst i skiver , er der en der ved hvordan man undgår at det bliver for tørt. På forhånd tak
7570
Kommentarer
avatar
eba
2010-04-05 02:40:15

Tja, et par gode råd: Steg den med en go olie/hvidløgsolie eller lign. - marinade eller skær en lomme og fyld den med flødeost. Dæk den med baconskiver. Men sikkert bedst at servere den smålun. Nogen der ved hvad kerne temperaturen skal være i et kalkunbryst?

14k
avatar
Lena Dejbjerg
2010-04-10 14:09:31

Hej Lupin Ved ikke om du stadigvæk kan bruge et svar på dit spørgsmål.. Men i hvert fald så vil jeg anbefale dig evt. at stege dit kalkunbryst langsomt og med væde ved. evt. i en stegeso. Kom evt. kalkunbrystet i en marinade med en masse krydderurter dagen før. brun kalkunbrystet af på en pande og kom derefter brystet i en stegeso eller et fad. Tilsæt et par dl. bouillion, fond eller evt. noget hvidvin. Bruger du et fad så dæk det til med folie. Og steg det ved lav varme (tiden afhænger selvfølgelig af størrelsen på kalkunbrystet). Så skulle kalkunen gerne blive god saftig. Og så husk at lade den køle helt ned inden den skæres i skiver.

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning

Populære kategorier

Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset