Annonce

Kan I anbefale en restaurant omkring Aalborg?

avatar
Marie Larsen
2014-01-13 18:19:28


Hej :o) Jeg har netop oprettet mig herinde, fordi jeg tror I er de helt rigtige at spørge. Jeg skal holde en pigeaften, hvor vi først skal ud og spise og derefter hjem til én fra vores vennekreds og få nogle drinks og snakke om de gode stunder. Som sagt skal vi ind og spise. Hvilken restaurant kan I anbefale? Jeg har set på den nye Restaurant MEAT, kan I anbefale denne? Hjemmeside: restaurantmeat Det kunne også være Styggekrumpen, men der har jeg været så meget... Hvor plejer I at spise i Aalborg, når I skal spise lidt fint?
2795
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Kan I anbefale en restaurant omkring Aalborg?

avatar
Marie Larsen
2014-01-13 18:19:28


Flammen går man ikke sulten fra.
2795
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt