Annonce
Kan man fryse sovs?
Betina
2006-03-17 09:31:23
Hejsa! I kender det sikkert godt. Man får lavet alt for meget sovs. Den smager fremragende, men man smider alligevel resten ud. Er der nogen der har erfaring med at fryse sovsen ned og tø den op igen ved en senere lejlighed? Mvh Betina
7709
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Kan man fryse sovs?
Betina
2006-03-17 09:31:23
Hej! Ja, det er slet ikke noget problem at fryse sovs ned. Det har jeg ofte gjort. Hilsen Maiken
7709
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Kan man fryse sovs?
Betina
2006-03-17 09:31:23
Det kommer helt an på om det er en jævnet sovs, f. eks jævnet med mel el. maizena... de fleste jævnede sovser vil skille og blive tynde efter at havde blevet frosset... hvis dette skal undgås skal sovsen jævnes med "Snowflake"... Men smagen tager ingen skade ved at fryse den :D...
7709
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt