Annonce
Kan man fryse sovs?
Betina
2006-03-17 10:31:23
Hejsa! I kender det sikkert godt. Man får lavet alt for meget sovs. Den smager fremragende, men man smider alligevel resten ud. Er der nogen der har erfaring med at fryse sovsen ned og tø den op igen ved en senere lejlighed? Mvh Betina
7709
Kommentarer

Maiken
2006-03-17 10:53:07
Hej!
Ja, det er slet ikke noget problem at fryse sovs ned. Det har jeg ofte gjort.
Hilsen Maiken
14k
14k

Claus
2006-03-24 01:59:56
Det kommer helt an på om det er en jævnet sovs, f. eks jævnet med mel el. maizena... de fleste jævnede sovser vil skille og blive tynde efter at havde blevet frosset... hvis dette skal undgås skal sovsen jævnes med "Snowflake"... Men smagen tager ingen skade ved at fryse den :D...
14k
14k
Skriv kommentar
Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset