Annonce

karakterer

avatar
Jane Hvid
2006-08-23 13:12:36


Jeg er meget tilfreds med maduniverset, men hvorfor er der ikke ret mange der gider at give karakterer? Jeg ved der er mange der selv sidder og giver sine egne opskrifter karakterer, det er da for dumt. Hvad er jeres mening om dette?
8248
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

karakterer

avatar
Jane Hvid
2006-08-23 13:12:36


jeg synes det er en god ide med karakter, hvis det bruges konstruktivt. Når jeg henviser bekendte/familie/kolegaer mm til maduniverset og min bruger, beder jeg dem give opskriften de bruger karakter...... Vel og mærke når de har afprøvet den. Kunne man ikke "opfinde" et system så man kun kan stemme 1 gang på sin een opskrift???? Lige nu kan du stemme lige så tosset du vil, bare ikke samme dag.
8248
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt