Annonce
Kødboller
Heidi Rytter
2009-03-11 20:39:06
Jeg har problemmer når jeg laver kødboller enten til boller i karry eller små til suppe. De bliver alt for løse og falder nemt fra hinanden, nogen der har et godt råd. Sakl der evt. mere mel i så farsen bliver mere fast. Jeg putter tit havregryn, gullerødder eller andet sundt i, kan det få farsen til at skille.
7570
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Kødboller
Heidi Rytter
2009-03-11 20:39:06
Prøv at stille den færdigrørte fars i køleskabet en times tid. Og pas på med for meget vædske. Tror ikke det er hverken havregryn eller gulerødder. Håber det hjælper. MVH Elisabeth
7570
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Kødboller
Heidi Rytter
2009-03-11 20:39:06
Det kan sagtens skyldes gulerødderne! De indeholder meget vand og kan nemt gøre, at dine kødboller falder fra hinanden. Drop gulerødderne i farsen og spis rå gulerødder til middagen, gerne i små tern sammen med ærter. Havregryn burde samle farsen, men det allerbedste råd jeg kan give dig, vil være hvis du kun kommer ca. en slevfuld mel med top i ca. 400 g hakket kød, lidt mælk, salt og peber og 1 æg. Hilsen Annette
7570
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt