Annonce

Kødsovs - hvordan GØR man??

avatar
Rune
2013-08-19 15:57:35


Hejsa allesammen. Jeg er meget ny til madlavning, men jeg elsker at se madprogrammer og blive inspireret. Dog er mine evner stadig kun i det basale køkken :D Men jeg har virkelig døj med at få min kødsovs RIGTIG god. Alle jeg kender som laver en god kødsovs får det til at se let ud, men af en eller anden grund synes jeg altid at mine smager af bedsk/harsk tomat, eller måske endda en smule bittert. Jeg har prøvet mange forskellige mærker af hakkede tomater, purerede tomater etc. Jeg bruner et løg og et hvidløg ganske let i lidt olie før jeg putter det hakkede oksekød i gryden og bruner det. Lige når det er brunet ryger hvad end for et tomat-produkt jeg har valgt i gryden sammen med et halvt glas vand, salt og pebber (måske lidt bacon og cocktailpølser hvis jeg er i humør til det), og så får det ellers lov at stå og simre i alt fra 20 minutter til 2 timer, alt efter hvornår jeg lige er gået igang. Jeg har aldrig helt ramt den ønskede, lækre smag.. Gør jeg noget galt, eller har jeg overset noget helt elementært? Mangler jeg gode fif, tips og tricks? Mvh Nybegynderen
7573
Kommentarer
avatar
Niels Høeg
2013-08-20 19:27:08

Eksperimenter lidt med krydderierne, en bouillonterning og et laurbærblad skader absolut ikke. Og aldrig, aldrig tomatbaseret mad i en aluminiumsgryde.

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning