Annonce

Kollegiekokkene - feedback ønskes!

avatar
Anders Larsen
2013-02-10 11:47:04


Hej alle sammen! Jeg vil blot benytte lejligheden til at gøre opmærksom på vores nystartede projekt http://kollegiekokkene.dk/. Hvis I gider tjekke det ud og give feedback, vil jeg være meget taknemmelig! Vi laver mad, tips og opskrifter for folk på budget, navnlig studerende og lignende. Vi har fokus på madspild og vil gerne i højere grad lave indlæg med metoder i køkkenet og derved levere en værktøjskasse for studerende, der ikke har lavet mad før. Hygge hejsa!
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Kollegiekokkene - feedback ønskes!

avatar
Anders Larsen
2013-02-10 11:47:04


Det ser skam meget godt ud. Syntes dog at siden til tider virker lidt forvirrende. Jeg er selv på SU, og har brugt for mange penge på mad, og kan da godt anbefale jer at kigge på en opskrift på meatza, som er både billigt og utroligt mættende. jeg plejer at lave den du kan finde på http://www.nem-opskrift.dk/ Det fede ved denne opskrift, er at du kan tilføje noget forskellige hver gan, og du kan få brugt eventuelle rester af grønt i køleskabet som topping!
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Kollegiekokkene - feedback ønskes!

avatar
Anders Larsen
2013-02-10 11:47:04


Jeg synes helt klart at idéen er super god! Som selv tidligere studerende, der for det meste blot skal lave mad til en person har jeg tit været mere eller mindre frustreret over at leve 4-5 dage på samme ret - ligesom man ofte må smide mad (især grøntsager) ud, fordi man simpelthen ikke kan nå at spise det. Problemet ligger i, at man fx er nødsaget til at købe et hel hvidkål - ser man på fx UK er der flere supermarkeder der giver kunderne mulighed for at købe halve kålhoveder, halv meloner osv. Jeg har selv gjort brug af det, da jeg studerede i London og var meget imporneret over det. - det kunne man lære lidt af herhjemme. At lave en hjemmeside myntet til de som gerne vil bruge færre penge på husholdningen er simpelthen bare stor ros herfra! :-) Det er altid rart med gode råd til, hvordan gårsdagens rester kan anvendes.
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt