SØG
Annonce

Kommentarer på gemte opskrifter?

avatar
Grethe Hansen
2007-08-01 09:47:44


Jeg har afprøvet et par opskrifter i går. Og gemt dem, for de er godt. Jeg har lidt kommentarer til dem. Dem har jeg dels sendt. Men jeg kunne også godt tænke mig at kunne se mine egne erfaringer i forbindelse med mine gemte opskrifter. Er der nogen, der har en løsning på dette? Eller er det evt. en mulighed, der kunne føjes til universets funktionaliteter?
8248
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Kommentarer på gemte opskrifter?

avatar
Grethe Hansen
2007-08-01 09:47:44


DU kan jo gå ind på opskriften og se de kommentare der er blevet skrevet, så kan du jo tjekke dem næste gang du gerne vil prøve den og se hvad du mente sidst.
8248
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt