Annonce

Konksnegl tilberedning??

avatar
Jogvan
2008-11-25 20:49:41


Hej. Er der nogen der kan sige mig hvordan man tilbereder konksnegl. Jeg fisker til dagligt masser af konksnegl som siden bliver solgt som torskemadding. Jeg har hørt at det bliver spist masser af konksnegl i Frankerige. Og at det skal smage rigtigt godt:)
7583
Kommentarer
avatar
Kristina H.
2008-11-25 23:06:22

Hej så vidt jeg ved så er Konksnegl en havsnegle så måske kan den her opskrift bruges. Mezzi rigatoni (pasta) med Ricotta Romana, krydderurter og havsnegle Tilberedning Vask og rengør krydderurterne og dampkog dem, indtil de er halvt kogt. Sautér dem på en pande med et fed hvidløg og to skefulde olie. Fjern så hvidløget, kom dem i en mixer med ricottaen, æggeblommerne, salt for at opnå en ensartet mellemkonsistens. Kog havsneglene med hvidløg, ekstra jomfruolivenolie, persille, salt og peber og væd dem med 1/2 glas hvidhvid. Tag dem ud af skallen og skær dem i tynde skiver. Læg skiverne i bunden og lad dem samle sig. Bring en gryde med vand i kog og kog pastaen, mezzi rigatoni, og lad den dryppe af. Lad den afkøle ved at komme den i koldt vand og is i nogle øjeblikke. Med en sprøjtepose fyldes hver mezzo rigatone med Ricotta Romana blandingen.. Læg pastaen i et ildfast fad og dæk dem med havsneglene og Ricotta Romana blandingen. Bland forsigtigt og sæt det i ovnen for at færdiggøre kogningen. Serveres helt varme. Ingredienser 150 g Ricotta Romana 320 g mezzi rigatoni (pasta) 2 æggeblommer 400 g krydderurter 600 g raguse (havsnegle) 1 dl ekstra jomfruolivenolie 1/2 glas hvidvin hvidløg persille salt og peber

14k
avatar
maduniverset.dk
2008-12-04 16:18:21

Jogvan hvis det var svar nok må du gerne godkende svar, så andre kan se det er svaret.

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning
Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset