Annonce

Kylling kiev

avatar
Katrine A.
2010-01-31 09:23:41


Mangler opskriftern "Kylling kiev" Nogen der kender den?
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Kylling kiev

avatar
Katrine A.
2010-01-31 09:23:41


fandt den selv. har oversat den med google translate :) Kylling Kiev opskrift Denne kylling Kiev opskrift blev opfundet i Moskva Merchants klub i Rusland. Det blev senere populære måltid valg for mange af de sovjetiske lande omkring det 20. århundrede. I modsætning til kyllingen corden Bleu, har kyllingen Kiev ikke indeholde skinke eller ost, men snarere en stor klat af hvidløgssmør. Ok, historietime over, kan begynde på den sjove del, skal vi! Dette er en stor kylling Kiev opskrift, ligesom alle de klassiske retter, det er ret simpelt, som godt. Jeg håber du nyder det, og hvis du ikke, vel ..... De har ikke koge det ordentligt, så prøv igen! Oh, og en ting mere, folk virkelig elsker kylling kievs, især hjemmelavet dem, så altid lave et par ekstra, end du har brug for. * Forberedelsestid: 15 Mintes * Tilberedningstid: 40 minutter * Tjener: Denne opskrift giver 4 Kievs Ingredienser * 2 store kyllingebryster uden ben og ingen hud venligst * Salt og peber * 150g Plain fire * Persille * 3 / 4 kop brødkrummer (tørret) * Purløg * 50g smør * 1 æg * Vand Metode Kyllingen Skær kyllingebryst i halve (sidelæns). Wrap hver bit i Plastfolie og hit med mig allet indtil de er pæne og tynde. Smelt smørret forsigtigt med nogle chooped persille, hakket purløg, og lidt salt og peber. Lagt i køleskabet. Når smørret er gået hårdt igen, skær den i fire og sat en smule på toppen af hver kyllingebryst. Rul kyllingebrystet op pænt og stramt og sikkert med en cocktail pind. Belægningen Pisk æg og en spsk vand sammen. Dyp hver rulles op lidt af kylling i mel og så lige ind i ægget og derefter igen lige ind i rasp. Sørg for, at hver bit er helt dækket med rasp. Forvarm ovnen ved 180 C og dækker med stanniol og bag kyllingen kievs i ca 20 minutter. Fjern låget og bag i yderligere 20 minutter. Sørg for, tykkere er kogt prooperly og tjene med franske kartofler og grøntsager Tip: Brug hvidløgssmør i stedet for almindeligt for en smidig hvidløg Kiev!
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt