Annonce

Luftig smør

avatar
Mette
2007-12-11 08:25:53


Jeg skriver fordi jeg for nylig har været på restaurant Sokrates i Kolding og spise. Til forret fik vi noget hvidløgssmør med brød, smøret var meget luftigt og blødt i det. Så jeg spurgte tjeneren hvordan de fik det så luftigt, han sagde at de bare rørte i det, det var ikke blandet op med noget. Mit spørgsmåk er så kan man virkelig få smør så luftigt på den måde, og skal man røre/piske på nogen bestemt måde?
7576
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Luftig smør

avatar
Mette
2007-12-11 08:25:53


Jeg vil gætte på at de bare har pisket smørret godt og grundigt sammen med hvidløget. Og serveret det nogenlunde med det samme (dvs. at smørret ikke har været i køleskabet inden servering). Så vidt jeg ved så er det tit temperaturen på smørret der gør at det smager extra luftigt.. Jeg tror måske at du har været heldig og "fange" smørret på det rigtige tidspunkt, da smørret vil falde sammen når det bliver koldt igen. Håber du kan bruge mit svar til noget.. Venlig Hilsen Lena Dejbjerg
7576
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt