Annonce

Lys Farin ??

avatar
Desiree
2009-09-22 15:41:26


Jeg har netop fundet en opskrift på nogle muffins, og i opskriften står er man skal bruge 125g. lys farin. Efter at have ledt med lys og lygte efter lys farin i både Super Best og Irma har jeg fået af vide, at lys farin ikke længere produceres. Og nu ved jeg så ikke, hvad jeg skal gøre med opskriften; Er der nogen herinde der ved, hvad jeg kan bruge i stedet for 125g. lys farin, eller er der nogen som ved om man stadig kan købe det - i så fald hvor (man kan jo aldrig være helt sikker om det er udgået).. Håber virkelig nogen kan hjælpe mig!
7605
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Lys Farin ??

avatar
Desiree
2009-09-22 15:41:26


Der skulle ikke være den store forskel på lyd og mørk farin. fandt en opskrift på lys farin: Ingredienser: 125 g Mørk farin 380 g stødt melis som blandes sammen.
7605
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt