Annonce

Mad til tolv unge piger

avatar
Mia
2009-11-17 17:01:54


Hej alle dejlige madentusiaster! På fredag holder jeg min 22 års fødselsdag for 11 piger, der kommer og spiser efterfulgt af en aften ude i det københavnske natteliv. Jeg har søgt en masse på nettet for at samle inspiration til noget mad jeg kan servere. Jeg vil gerne servere en lækker aftensmad for dem, men jeg kan simpelthen ikke komme på noget der er let og lækkert i et omfang til tolv personer? Selvfølgelig må det gerne være nogenlunde økonomisk, men alle forslag er velkomne. Håber i kan hjælpe mig. Hilsen den håbløse kok.
7597
Kommentarer
avatar
Tanja T. Stryhn Nørregaard
2009-11-17 23:17:27

Hej jeg ville starte med en Cosmopolitan som velkomstdrink og dernæst vælge mellem disse "lette" pigeretter, så maven ikke bliver for fuld, og der stadig kan i føres stramt tøj, og der er plads til drinks:) Forret: Carpaccio af laks eller Russiske blinis med stenbiderrogn, creme fraiche, hakket rødløg og dild Hovedret: Kalkun ruller med fyld eller fyldt kalkunbryst II eller Svinemørbrad med parmaskinke Jeg ville lave en græsk kartoffelsalat med peberfrugter og etc. eller en bulgursalat til samt dilddressing. Dessert: Thailandsk melon is eller Lækker chokoladekage med frugt og evt. is. Mange af disse retter kan tilberedes på forhånd. Bade forret og dessert (bortset fra isen) kan potionsanrettes inden. Kødet kan fyldes og gøres helt klar til stegning. Dressing og salat kan også laves inden. Det er måske ikke den billigste menu, men absolut heller ikke den dyreste menu. Håber du bliver inspireret:) Opskrifterne er herinde fra. Mvh Stryhn

14k
avatar
Tapas
2009-11-18 13:38:52

Hej Mia Jeg synes bestemt, du skal servere noget, du har erfaring i at lave, du skal jo ikke stresse over noget ukendt... Men holder med Tanja mht at lave noget let, der forhindrer problematikken med ikke at kunne være i sine bukser ;-) Min favorit er og bliver tapas - alt ind på bordet på een gang, på den måde kan tøserne spise præcis det, de vil uden at skulle føle sig forpligtet til at spise 3-4 retter mad. Og du slipper for at skulle rende frem og tilbage mellem køkken og gæster hele aftenen. Forslag: Røget skinke med melon, hjemmelavet salsa, oliven, hummus, tzatziki, dadler med bacon, pølser, oste, gulerødder+agurker i stave, blomkål i små buketter, tomatpesto, grøn pesto (Nettos pestoer til en 10´er er glimrende) måske en italiensk tomatsalat eller en græsk fetasalat, bagte kvarte rødløg og noget rigtig godt/tungt og svampet brød. Find evt. selv på andre. Det er ikke så dyrt, når man selv laver det - men det er knap så stressende at købe det hele ;-) Jeg har før haft succes med at servere en strawberry daiquiri til dessert :)

14k
avatar
Andreas Marker
2009-11-18 17:27:43

Du kunne servere noget eksotisk, det kan hurtigt blivelidt småkedeligt at at servere dansk mad. Jeg serverer selv thai mad for venner og veninder jævnligt, og de er absolut vilde med det ;) (er selv 22) Det ku' være, thailandsk karry kylling, oksekød eller tigerrejer, kokosmælk, frisk chili og lækre grøntsager. Ellers er der det italienske køkken, en ægte bolognese, kogt med et glas rødvin, bladselleri, gulerødder og frisk basilikum, serveret med græsk salat og friskbagt baguette. Mexicansk er også utrolig lækkert, du kan lave din egen guacamole, tortillas, chili con carne, taco's etc. hvor du selv krydrer maden, med bla. spidskommen, chili, paprika, koriander og hvidløg (Hvidløget kan du evt. springe over da i skal i byen ;) ) Har du brug for tip er du velkommen til at skrive mig en besked. Good luck ;)

14k
avatar
eba
2009-11-20 19:17:22

Hej Mia. Blir helt nysgerrig :-) Hvad serverede du så? Altså selvfølgelig til inspiration for andre i samme "dilemma":-)

14k
avatar
Tanja T. Stryhn Nørregaard
2009-11-29 19:30:57

ja hvad fandt du på :)

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning

Populære kategorier

Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset