Annonce

madagaskar pebersauce

avatar
Tom Tollaksen
2004-08-14 18:52:51


vi var på tre koste utenfor fredensborg i fjor sommer, og der fikk vi en deilig bøf med madagaskar pebersauce til. er det noen som kan oppskriften på denne? hilsen norsk par som elsker Dansk mat!!!
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

madagaskar pebersauce

avatar
Tom Tollaksen
2004-08-14 18:52:51


Pebersauce: ½ bouillon tern 2½ dl vand 30 g revet løg 1 tsk dijonsennep 2 tsk Madagaskar peber, uden saft 3 tsk mel Vand, bouillon og løg koges op, tilsæt dijonsennep og jævn med melet. Til sidst tilsættes Madagaskar peber og saucen smages til med salt og peber. Har ikke selv prøvede opskriften, men er det noget i den stil?
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt