Annonce

Majskorn

avatar
Otto Mathiassen
2013-12-04 13:29:24


Lykke Nielsen har en spændende opskrift på majsbrød lavet af groft majsmel. I dette opskrift indgår majskorn og jeg kan ikke finde ud af hvad det er. Troede at det var majs i dåser og majskerner til popkorn og fik afprøvet den begge med fuldkommen fiasko. Kan nogen fortælle mig hvad majskorn er?
7572
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Majskorn

avatar
Otto Mathiassen
2013-12-04 13:29:24


Groftmalet majsmel, forhandles flere steder under navnet majsgryn. Jeg kan levende forestille mig at popcorn nok ikke var det ideelle.
7572
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt