Annonce

Mugne fødevarer

avatar
Jonas
2007-12-05 22:28:59


Jeg ved at mugne fødevarer skal kasseres og ikke bare "skrabes rene" da mug danner lange tråde ind gennem maden som man ikke kan se. Men når man nu f.eks. køber en passionsfrugt der har en hård skal og under transporten og i supermarkede ligger fugtigt og op af hinanden og derfor har hvid uldagtigt mug på sig der er dannet immellem frugterne. Skal disse så kasseres?
7573
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Mugne fødevarer

avatar
Jonas
2007-12-05 22:28:59


Normalt siger man at muggen frugt skal kasseres. Men når det drejer sig om en frugt med hård skal kan man godt skære muggen væk. Bare man skærer et godt stykke ind, så skulle det meste være væk. Men som du selv siger så danner muggen sporer ind i frugten alligevel. Når du har skåret muggen væk vil mængden være så lille at det ikke er direkte "farligt", men fødevarer styrelsen anbefaler at man kun bruger frugten hvis der er tale om et meget lille angreb, hård skal eller ej.
7573
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt