Annonce
Oksespidsbryst?
Alberte-Maj
2011-11-22 11:17:06
Hej med jer. Da det er første gang jeg er herinde, og er lidt i tvivl om det er ok at oprette dette spørgsmål, så ret mig endelig, hvis man ikke må :) Men nu har jeg før weekenden gnedet et fint stykke oksespidsbryst i sukker/salt, efter frk. Jensen´s kogebog, men hvad med tilberedningen? Nogle der har et par gode tip/ideer til det?
6629
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt