Annonce

Oksespidsbryst - hvordan gør man det lækkert

avatar
Gitte Larsen
2003-09-09 12:21:29


En pakke kød som ligner cullotesteg men som ved nærmere læsning er oksespidsbryst. Hvordan tilbereder man dette og er det overhovedet lækkert. Jeg tror nok det er noget der skal i en stegegryde eller koges. Kan en måske hjælpe mig videre... På forhånd tak Gitte
7586
Kommentarer
avatar
Thor Nørregaard
2003-09-11 11:00:33

Hej Gitte, Jeg fandt lige en opskrift til dig: Kogt oksekød med grønsager 1 stykke oksespidstykke 8-10 hele peberkorn salt 2 laurblade ½ kg skalotteløg 4-5 gulerødder 1 bundt porrer 1 selleri 2 persillerødder 1 pastinak Kom kødet i en gryde og hæld vandet på , så det dækker. Bring i kog og tilsæt salt, hele peberkorn, laurbærblade og suppevisk (toppen af grønsagerne). Kog, til kødet er godt mørt. Kom de rensede grønsager i gryden og lad dem koge møre til sidst, det varer 20-25 minutter. Kødet serveres med grønsagerne i suppen.. For at lette serveringen er det bedst at skære kødet i skiver, før fadet sættes på bordet. Kartofler kan serveres til. Jeg har ikke prøvet opskriften...

14k
avatar
Tina Dalgaard Hansen
2003-09-24 10:02:54

Hejsa. Oksespidsbryst smager rigtig godt. Start med at koge den i suppegryde med salt og peber og to store løg i stykker. Skal være god mør! Suppen herfra bruger du til at lave en rigtig god peberrodssauce. Serveres med aspargeskartofler og bønner til. Gammeldags, men rigtig lækkert. Til saucen : Tag en god klat magarine og smelt i en gryde, hæld lidt mel i og lav en melbolle. Rør et brev peberrod heri.Spædes op med suppen fra kødet og piskefløde. Smages til med salt. Sådan laver jeg det ! God fornøjelse.

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning