Annonce
Oksespidsbryst - hvordan gør man det lækkert

Gitte Larsen
2003-09-09 12:21:29
En pakke kød som ligner cullotesteg men som ved nærmere læsning er oksespidsbryst. Hvordan tilbereder man dette og er det overhovedet lækkert. Jeg tror nok det er noget der skal i en stegegryde eller koges. Kan en måske hjælpe mig videre... På forhånd tak Gitte
7586
Kommentarer

Thor Nørregaard
2003-09-11 11:00:33
Hej Gitte,
Jeg fandt lige en opskrift til dig:
Kogt oksekød med grønsager
1 stykke oksespidstykke
8-10 hele peberkorn
salt
2 laurblade
½ kg skalotteløg
4-5 gulerødder
1 bundt porrer
1 selleri
2 persillerødder
1 pastinak
Kom kødet i en gryde og hæld vandet på , så det dækker. Bring i kog og tilsæt salt, hele peberkorn, laurbærblade og suppevisk (toppen af grønsagerne). Kog, til kødet er godt mørt. Kom de rensede grønsager i gryden og lad dem koge møre til sidst, det varer 20-25 minutter. Kødet serveres med grønsagerne i suppen.. For at lette serveringen er det bedst at skære kødet i skiver, før fadet sættes på bordet. Kartofler kan serveres til.
Jeg har ikke prøvet opskriften...
14k
14k

Tina Dalgaard Hansen
2003-09-24 10:02:54
Hejsa.
Oksespidsbryst smager rigtig godt. Start med at koge den i suppegryde med salt og peber og to store løg i stykker. Skal være god mør! Suppen herfra bruger du til at lave en rigtig god peberrodssauce. Serveres med aspargeskartofler og bønner til. Gammeldags, men rigtig lækkert.
Til saucen : Tag en god klat magarine og smelt i en gryde, hæld lidt mel i og lav en melbolle. Rør et brev peberrod heri.Spædes op med suppen fra kødet og piskefløde. Smages til med salt.
Sådan laver jeg det ! God fornøjelse.
14k
14k
Skriv kommentar
Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset