Annonce

Omkring marinering

avatar
Vilhelma
2009-08-24 09:58:45


Når man søger opskrifter rundt omkring, så er der mange forskellige måder at marinere på. Hvor stor forskel gør det om man vender f.eks. kartoflerne i marinaden og herefter direkte i ovnen i forhold til hvis man vender dem og så lader dem stå i marinaden i et stykke tid inden de kommer i ovnen? Nogle opskrifter vil blancere/ koge før man putter kartofler/ rodfrugter i ovnen. Er der stor forskel på om man gør det, eller om man putter det direkte i ovnen?
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Omkring marinering

avatar
Vilhelma
2009-08-24 09:58:45


Marinering i længere tid kommer an på, hvor meget råvarerne kan suge - mit eget bud på kartofler er dog, at det ikke gør den store forskel. Til gengæld er der meget smag at hente i langtidsmarinering af kød. Der er stor forskel på at blanchere eller koge kartofler og rodfrugter før ovnstegning. De skal ikke have så lang tid i ovnen, hvis du giver dem et opkog først. Det kommer an på, hvad du ellers har i ovnen - er det fisk, skal det jo ikke have så lang tid som f.eks. en steg, og så kunne man imo med fordel blanchere tilbehøret først - så alt er færdigt på samme tid. Håber du kan bruge det.
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset

Kontakt