Annonce

Opvarmet kødret i 5 dage?

avatar
Rene Jensen
2011-12-01 17:10:49


Hej maduniverset :) Jeg er en dreng på 20år og bor stadig hjemme. Men jeg har fået en lille uoverensstemmelse men min mor i dag. Sagen er, i søndags lavede hun en ret med noget oksekød i til pasta, smagte vældigt godt. Men så tirsdag købte hun en ny potion kød og blandede den så men retten som vi havde spist af søndag og mandag. I dag er det torsdag og igen i dag varmer hun samme kødret op. Må man godt det og er det ikke farligt vedr. bakterier og sådan.. Men hun hænger stærkt fat i at det kan man sagtens.. Glæder mig til at høre hvad i siger til det. Ha' en godt dag ;)
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Opvarmet kødret i 5 dage?

avatar
Rene Jensen
2011-12-01 17:10:49


Hallo? Er der slet ikke nogen der har noget at sige til det her?
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Opvarmet kødret i 5 dage?

avatar
Rene Jensen
2011-12-01 17:10:49


Hallo? Er der slet ikke nogen der har noget at sige til det her?
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Opvarmet kødret i 5 dage?

avatar
Rene Jensen
2011-12-01 17:10:49


Ups...Det er et godt spørgsmål. Umiddelbart vil jeg osse synes det er lidt risikabelt. Men der må da være en her på siden der ved det!!!! Giv lyd :-)
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Opvarmet kødret i 5 dage?

avatar
Rene Jensen
2011-12-01 17:10:49


Hvad er det for noget kød? Hakket, skært eller??
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Opvarmet kødret i 5 dage?

avatar
Rene Jensen
2011-12-01 17:10:49


Det lyder som en farlig cocktail din mor skulle have valgt at fryse det ned og så blande det med det andet og så er det oz ud til højre med det der ik blir spist.
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Opvarmet kødret i 5 dage?

avatar
Rene Jensen
2011-12-01 17:10:49


Hvis hun har kølet det ned i køleskab lige efter i har spist, og når hun varmer det op igen sørger for at temperaturen kommer over 75 grader - igen køler ned med det samme og igen varmer op til over 75 grader Det er der faktiskt ikke noget galt i, det sker også på mange restauranter og kantiner, det er økonomisk. Det må bare ikke stå ude på bordet og lumre.
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt