Annonce

Osmanish Pan (en tyrkisk ret) - opskrift efterlyse

avatar
Maiken
2005-06-08 10:05:18


Jeg har i Alanya i Tyrkiet fået serveret Osmanish Pan til aftensmad, når vi har været ude at spise. Jeg er helt vild med den ret, og efterlyser nu en opskrift, så jeg selv kan lave den. Jeg har dog ikke været heldig i min søgen, og håber nu at nogen her på siden kan hjælpe. Osmanish Pan laves i stenfad i ovn. Retten indeholder bl.a. oksekød, lammekød eller kyllingekød - Herudover er der paprika frugt og andre ting jeg ikke kan huske. Det ligger i en slags brun sovs, og serveres rygende varm med ris.
7571
Kommentarer
avatar
Starish
2005-06-14 12:19:17

Hej Maiken Nu er jeg selv fra Tyrkiet, men jeg forstår ikke helt hvad det er for en ret, du omtaler her? Den "brune sovs" hvad er den lavet af? Og hvilke frugter er der i?

14k
avatar
Maiken
2005-06-14 13:22:40

Hej Starish Tak fordi du vil give dig tid til at svare på min efterlysning. Du bliver desværre nok ikke klogere af, hvad jeg nu skriver... Som jeg husker det, er der både babymajs, paprika frugter og vidst nok også auberginer i. Sovsen er lidt tyk i det og er brun eller i hvert fald mørk. Retten er godt krydret, men hvilke krydderier der er i, husker jeg heller ikke. Man får serveret ris ved siden af. Hej fra Maiken

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning