Annonce
pasteuriserede æg

Randi
2007-03-31 18:11:10
Hej Kan det passe at man skal bruge pasteuriserede æg til marengs, da graderne i de fleste tilfælde kommer i over 130 ? På forhånd tak Mvh. Randi
7570
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
pasteuriserede æg

Randi
2007-03-31 18:11:10
hej randi madvarer behøver somregel kun at varmes op på 75-80 grader før at evt. bakterier dør. desuden er æggehviderne basiske i forhold til andre fødevarer, og derfor trives bakterier ikke heri! selv bruger jeg alm. æg til marengs og andre desserter som opvarmes, og pasturiserede æg bruger jeg til kolde desserter(is, parfait, chokolademousse, fromage..) eller ægte saucer( bérnaisse, hollandaise)
7570
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Karrysild
Aftensmad - hverdag
Påske mad
Kager & brød
Gratis madplaner
opskrifter til påske
Grillopskrifter
Madopskrifter
Drinksopskrifter
Billig familie madplan
Kanelsnurrer
Opskrifter med kombinationer
Vegetar opskrifter
Burger
Kylling
Lasagne
Billig mad
Pasta
Flaeskestegssandwich
Surdej
Spagetti Carbonara
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt