Annonce

pasteuriserede æg

avatar
Randi
2007-03-31 18:11:10


Hej Kan det passe at man skal bruge pasteuriserede æg til marengs, da graderne i de fleste tilfælde kommer i over 130 ? På forhånd tak Mvh. Randi
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

pasteuriserede æg

avatar
Randi
2007-03-31 18:11:10


hej randi madvarer behøver somregel kun at varmes op på 75-80 grader før at evt. bakterier dør. desuden er æggehviderne basiske i forhold til andre fødevarer, og derfor trives bakterier ikke heri! selv bruger jeg alm. æg til marengs og andre desserter som opvarmes, og pasturiserede æg bruger jeg til kolde desserter(is, parfait, chokolademousse, fromage..) eller ægte saucer( bérnaisse, hollandaise)
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt