Annonce
Pirog
Carina Jørgensen
2008-11-21 11:54:35
Jeg har forgæves forsøgt at få "Piroggerne" til at forblive lukket under bagningen. Men forgæves =( Nogen der har et godt råd?
7571
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Pirog
Carina Jørgensen
2008-11-21 11:54:35
hej Carina. Jeg plejer at pensle hele kanten rundt på piroggen - med sammenpisket æg - inden jeg lukker dem. Derefter -- når de er lukkede - trykker jeg dem med tænderne af en gaffel på sammenføjningen - så plejer piroggerne ot holde sig lukket om fyldet mvh. Else Johansen
7571
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt