Annonce

rejerouladen og andre buffet retter

avatar
Majken
2015-03-01 16:34:11


Hej, jeg er ny herinde og håber der er nogen der kan hjælpe med følgende spørgsmål: Rejerouladen (der ligger herinde) flere skriver at den er god at lave dagen før men jeg ville jo mene at rejer har en holdbarhed på 12 timer, så hvordan gør man lige det - nogen der har erfaring med at fryse bundene alene ? Jeg søger også buffet retter i portionsstørrelse der er fryse egnet eller kan laves 2 dage i forvejen. Glæder mig til at høre jeres bud :0)
7570
Kommentarer
avatar
Bente Kilian
2015-03-09 19:47:08

Hej Majken. Jeg har flere gange lavet rejerouladen dagen før den skal spises. Jeg har opbevaret den på køl til den skal serveres. Det har fungeret fint.Jeg har ikke forsøgt mig med at fryse bundende. mvh. Bente :-)

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning