Annonce

Risotto

avatar
Christian
2008-09-16 16:50:19


Nu har jeg søgt lidt frem og tilbage, og fundet ud af, at de bedste ris til risotto er af typen Arborio og Carnaroli. Men hvordan er vil det blive hvis man anvender en anden risform som Basmati. Det er da også en rimelig "grød-agtig" sort, men indholder måske mere stivelse? Er der nogen der kunne tænkes at vide lidt om dette emne, kom da glad frem... - Christian
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt