Annonce

Skal lave noget mad hjæææælp!

avatar
Line Riise
2013-08-04 10:26:01


Jeg skal lave med til min faster og onkel som tak for at jeg måtte være hos dem. Tænker på at lave lakseruller som forret men ved godt nok ikke hvad jeg skal lave som hovedret? Jeg er ikke såååå god i et køkken så skal helst have opskifter og sådan. Det skal helst være noget lækkert lidt anderledes end dagligt. På forhånd tak. :-)
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Skal lave noget mad hjæææælp!

avatar
Line Riise
2013-08-04 10:26:01


Det er stort set umuligt at give gode råd, når man ikke kender folks smag. Mit bedste råd er, at hoppe rundt i opskrifterne, til du finder noget, du mener vil falde i familiens smag. Som novicekok bør du nok holde dig til noget overskueligt.
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt