Annonce

Skov og granhonning?

avatar
Alberte-Maj
2012-03-01 17:19:15


Jeg har fået en super lækker Skov og gran honning, som dufter utrolig godt, men mit problem er, at jeg aner ikke hvilken form for mad/retter, som jeg kan bruge det til? Jeg prøvede at lave en marinade til kylling af det (har prøvet med alm. honning) men det smagte simpelthen skrækkeligt desværre! :-/ Hvis der var nogle af jer, der kender til gode muligheder med denne slags honning, så skriv endelig! :O)
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt