Annonce
Sousvide hakkebøf og alm. Bøf 250 gr.
Tanja & Thor
2013-11-17 19:19:50
Passer det ikke meget fint at man giver hakkebøffer og normale bøffer på ca. 250 gr. 2 timer i 57 grader vand (Sousvide) og bagefter på en pande med klaret smør i høj varme ca. 1 min. på hver side.
7574
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Sousvide hakkebøf og alm. Bøf 250 gr.
Tanja & Thor
2013-11-17 19:19:50
Hvad jeg har læst mig til virker det korrekt. så det bliver lækre mellem røde bøffer
7574
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Sousvide hakkebøf og alm. Bøf 250 gr.
Tanja & Thor
2013-11-17 19:19:50
Det kan være vanskeligt at holde temperaturen på et elektrisk komfur. Vandbad i ovn ved ca. 60 grader kan også gøre det.
7574
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt