Annonce

SPAR massere %er på restaurant besøg!!!!!!

avatar
2010-01-24 23:25:20


Jeg har længe søgt inspiration til restauranter eller hjemmesider, der giver mig et godt overblik over, hvad der findes af restauranter, og hvad de hver især tilbyder. Den anden dag faldt jeg over www.r2n.dk(restaurant2night), som er en helt ny og meget simpel hjemmeside, som giver rabat på forskellige restauranter i alt fra den helt billige til gourmet restauranten. Det eneste, der kræves, er, at man opretter en gratis profil og derfra kan man reservere et bord og få afslag i pris på den samlede regning. Hjemmesiden giver et godt og detaljeret overblik og viser bl.a. menukort, priser og billeder af maden/restauranten. Helt sikkert en hjemmeside, jeg fremover vil benytte mig af :-)
8878
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt