Annonce

Sushi-kogebog

avatar
Tapas
2007-07-15 19:13:07


Jeg mangler desperat en kogebog, der hedder Sushi. Den er i A4-størrelse og er på 96 sider. I samme serie har kunnet fås Antipasti, Kaffe, Wok og Slank. Sushi er udsolgt fra forlaget og nej - jeg kan ikke bruge en anden bog om sushi ;-) Originalprisen er 59,95, men den har også kunnet fås til 39,95 eller 4 for 100 kr. Jeg giver gerne nypris for dit eksemplar, hvis bogen er intakt og ikke ALT for beskidt.
8199
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt