Annonce

Sushi med god Karma

avatar
Kasper Porsmose
2013-06-13 08:54:13


Jeg læste nogle brugeres kommentarer på manglende skandinavisk inspiration hos restaurationerne i Danmark. Der er for mange Italienske, græske, tyrkiske restauranter, i et land hvor man gerne vil se noget skandinavisk præget. Jeg faldt over en restaurantkæde der virkelig gør noget for at bidrage til dette, det er www.karmasushi.dk En oplevelse værd, hvis man vil se noget skandinavisk inspireret i et fusionskøkken.
3185
Kommentarer
avatar
Malthe Johansen
2024-03-03 23:55:15

Test kommentarSkriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt