Annonce

Tør kylling/kalkun

avatar
Thor Nørregaard
2003-07-04 16:59:12


Hvordan undgår man tør kylling/kalkun når man steger det?
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Tør kylling/kalkun

avatar
Thor Nørregaard
2003-07-04 16:59:12


Hej TBN! Det er altid en god ide at marinere kødet på en eller anden måde, det synes jeg altid giver det bedste resultat. Alt afhænging af hvilken smag man har. Jeg plejer at lave en marinade af: rødvin, masser af presset hvidløg, chili, salt, peber, timian og olie. Men der er utalllige måder at gøre det på. Selv en halv times marinering gør en forskel. Og så skal kødet ikke steges for hårdt. Towanda
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Tør kylling/kalkun

avatar
Thor Nørregaard
2003-07-04 16:59:12


Lyder som en god ide, men hvad med selve stegningen..? skal det være med smør / olie / eller hvad?
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Tør kylling/kalkun

avatar
Thor Nørregaard
2003-07-04 16:59:12


Jeg mener ikke der er forskel på om man bruger smør eller olie i dette tilfælde. Generelt gør olie tingene mere sprødt. Jeg plejer at stege fx en kalkunsteg i margarine og derefter hælder noget af marinaden over, så det simrer i det. Derefter bruger jeg stegeskyen til sovs.
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Tør kylling/kalkun

avatar
Thor Nørregaard
2003-07-04 16:59:12


Så blev da lidt klogere... Giver du ikke er svar så du kan få de 5 points??
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Tør kylling/kalkun

avatar
Thor Nørregaard
2003-07-04 16:59:12


Enig med Towanda i at hvis man marinerer kødet bliver det ikke så tørt. Plejer at marinere kylling i lidt olie, citron/lime/appelsinsaft og masser af hvidløg og chili. Når jeg f.eks. laver kalkunbryst eller filetter fylder jeg dem med forskelligt. Sidst blev det mozzarellaost, presset hvidløg og rød peber i små tern. Dernæst blev de omviklet med bacon og smidt på grillen i ca. 40 min. Andre gange fylder jeg dem med helbladet spinat, frisk fintstrimlet chili. Der er masser af muligheder. På den måde bliver kalkunen aldrig tør og kedelig. Det er ihverfald mine erfaringer. Mvh Chilipie ;-)
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Tør kylling/kalkun

avatar
Thor Nørregaard
2003-07-04 16:59:12


HEJ... hvad med lige at brune kødet af på panden i lidt olie og så smutte kødet en tur i ovnen til det er færdigt?? Det giver altid et saftigt resultat det lover jeg! Og så elsker kød at få lov til at trække lidt efter det er kommet ud af ovnen.. Håber du kan bruge det til noget.. xxx Luna
7575
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt