Annonce

Tranebærskum

avatar
Annilise T. Dejbjerg
2008-03-12 11:21:26


Hej Har været på restaurant og fik en lækker kyllingpatê med tranebærskum. Er der nogen som ved hvordan man laver tranebærskum. Jeg går ud fra at det er flødeskum pisket med tranebær, men hvordan, uden at flødeskummet bliver tyndt? Og hvor meget tranebær og er det evt. kun saft fra tranebær der bruges??? Hjælp, hvis du kan....
8030
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Tranebærskum

avatar
Annilise T. Dejbjerg
2008-03-12 11:21:26


Hej Annlise T. Jeg har også fået det på et tidspunkt. Smager himmelsk. Jeg har ikke prøvet at lave det, men har ofte lavet lagkager med flødeskum, hvori jeg har rørt blendet hindbær, jordbær osv i. Det blev ikke tyndt, så jeg tror man kan gøre sådan også med tranebær.
8030
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Tranebærskum

avatar
Annilise T. Dejbjerg
2008-03-12 11:21:26


Hej Kirsten Tak for dit svar. Det vil jeg prøve at eksperimentere lidt mere med.
8030
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt