Annonce

Undersøgelse om brugen af indkøbslister

avatar
indkobliste
2011-03-15 12:40:15


Vi er en gruppe på 5 ingeniørstuderende fra Syddansk Universitet, som er i gang med at lave en undersøgelse omkring brugen af indkøbslister. I den forbindelse har vi lavet et spørgeskema, som vi utroligt godt kunne tænke os medlemmerne på dette fora ville besvare. Vi håber i har 2-3 minutter tilovers af jeres tid til at hjælpe. Link til spørgeskema: http://kortlink.dk/moellerhansen/8up7 På forhånd tak!
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt