Annonce
Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade)

Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade)

60
Tilfredshed (181)
(0 Fav.)
Opskriften er oprindelig til røget tun, andre røget fisk kan bruges. Du bevare saft og kraft ved indpakning i banan blade og banan blade giver en god smag. Kan grilles hele året.



1. Ingredienser
2
2. Fremgangsmåde

12115 visninger
avatar
12115
Annonce

Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - stort

Tun i bananblade.

Tun i bananblade.

Grilling.

Grilling.

Indpakning i stanniol.

Indpakning i stanniol.

Indparkning i bananblade.

Indparkning i bananblade.

Færdig røget tun.

Færdig røget tun.

Røgning af tun.

Røgning af tun.

Tun klar til røgning.

Tun klar til røgning.

Friske tun filet klar til saltning efter behag.

Friske tun filet klar til saltning efter behag.
Annonce
Kommentarer
avatar
Henrik Olsen
2012-02-25 05:28:43

Det skal hertil siges røget tun er lavet på Mexico´s Pacific kyst med ny fangede tun. Og friske bananblade, jeg ved det ikke er muligt med friske banan blade i Danmark har ikke set dem, men i asiatiske butikker har de bananblade der er behandlet Har aldrig brugt bananblade fra asiatisk så følg instruktionen. Mvh. Henrik.

avatar
Thor Nørregaard
2012-11-01 22:37:41

Kan man ikke bruge andet en bananblade? eller er det det som giver smagen?

avatar
Henrik Olsen
2012-11-02 21:56:16

banan blade afgiver en sødlig smag, da de er vandtæt holder de på væsken og forhindre brændt kød.



Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling



Annonce
Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset