(Opskrift fortsætter under reklamen)

Baguette, langtidshævet

Baguette, langtidshævet
Henrik
Til opskriften
TID
(29 timer) 20 (min)
Opskrift glæde: (109 pers.)

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Surdej: 10 g gær

Dej: 2 dl vand




Fremgangsmåde


Surdej: Gæren udrøres i håndlunt vand. Melet tilsættes og dejen piskes med en gaffel til den er blank og sej. Stilles til hævning ved alm stuetemp. i et døgn.

Dejen: 2 dl håndlunt vand tilsættes surdejen sammen med salt og resten af melet. Ælt dejen så den slipper bord og hænder.



Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde

Surdej: Gæren udrøres i håndlunt vand. Melet tilsættes og dejen piskes med en gaffel til den er blank og sej. Stilles til hævning ved alm stuetemp. i et døgn.

Dejen: 2 dl håndlunt vand tilsættes surdejen sammen med salt og resten af melet. Ælt dejen så den slipper bord og hænder.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Baguette, langtidshævet

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt