(Opskrift fortsætter under reklamen)

Baklavas, græsk skærekage

Baklavas, græsk skærekage
avatar

Opskrift glæde: (159 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Baklavas, græsk skærekage har været besøgt 21467 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Fyld:

Sirup:


SPAR 10% på julegaven LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe

Optø en pakke filo-dej langsomt i køleskab i ca. 12 timer. Når dejen tages ud af køleskab og foldes ud på køkkenbordet kan det anbefales at dække den til med en fugtigt viskestykke under tilberedningen af kagen, da den ellers let tørrer ud og knækker. Der skal bruges en bradepande på ca. 20 x 30 cm og dejen kan nemt klippes til i størrelse. Lav fyldet først: smelt halvdelen af smørret sammen med sukkeret, bland de hakkede mandler i og lad det lige varme igennem. Smelt den anden halvdel af smørret i en lille kasserolle. Smør bradepanden med smør. Dejpladerne skal pensles med smeltet smør på begge sider efterhånden som de skal bruges. Kagen kægges i lag på følgende måde: start med tre plader dej, dernæst et lag fyld, dernæst to lag dej, dernæst et lag fyld o.s.v. Slut af med tre lag dej. Kagen bages ved ca.180 grader i 35-40 minutter. Mens kagen bager laves siruppen: Bland ingredienserne i en kasserolle og lad det koge ved svag varme i ca 15 minutter. Fisk kanelstangen op. Siruppen hældes over den rygende varme kage, når den er færdigbagt. Når kagen er kølet lidt af og har opsuget væden skæres den i passende firkanter.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)






Relaterede opskrifter til Baklavas, græsk skærekage



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Baklavas, græsk skærekage:
Baklavas, græsk skærekage


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset

Kontakt