(Opskrift fortsætter under reklamen)

Baklavas, græsk skærekage

Baklavas, græsk skærekage

avatar
Tilfredshed (159)
(0 Fav.)
Log ind for at gemme



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Fyld:

Sirup:


Mere luft i økonomien: Spar på STRØMMEN og på MADBUDGETTET - klik her

GRATIS madplaner fra Maduniverset klik her

Optø en pakke filo-dej langsomt i køleskab i ca. 12 timer. Når dejen tages ud af køleskab og foldes ud på køkkenbordet kan det anbefales at dække den til med en fugtigt viskestykke under tilberedningen af kagen, da den ellers let tørrer ud og knækker. Der skal bruges en bradepande på ca. 20 x 30 cm og dejen kan nemt klippes til i størrelse. Lav fyldet først: smelt halvdelen af smørret sammen med sukkeret, bland de hakkede mandler i og lad det lige varme igennem. Smelt den anden halvdel af smørret i en lille kasserolle. Smør bradepanden med smør. Dejpladerne skal pensles med smeltet smør på begge sider efterhånden som de skal bruges. Kagen kægges i lag på følgende måde: start med tre plader dej, dernæst et lag fyld, dernæst to lag dej, dernæst et lag fyld o.s.v. Slut af med tre lag dej. Kagen bages ved ca.180 grader i 35-40 minutter. Mens kagen bager laves siruppen: Bland ingredienserne i en kasserolle og lad det koge ved svag varme i ca 15 minutter. Fisk kanelstangen op. Siruppen hældes over den rygende varme kage, når den er færdigbagt. Når kagen er kølet lidt af og har opsuget væden skæres den i passende firkanter.

Opskrift vist 21467 gange
Opskrift vist: 21467 gange
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Opskrift på Baklavas, græsk skærekage








Relaterede opskrifter til Baklavas, græsk skærekage




Annoncevisning
Følg & Tilmeld


Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift





Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset