(Opskrift fortsætter under reklamen)

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde
Servering til Bakskuld m. tilbehør
49588 visninger

Opskrift af:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Opskrift på Bakskuld m. tilbehør









(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer

Lena Dejbjerg
2007-12-03 12:09:15
Hej Tina.
Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i KBH. Jeg elsker baksuld!! Så her kommer spørgsmålet, kan man få det andre steder i landet?? Der må da være noget vestjysk import til djævleøen af denne lækre fisk?? Jeg ved ikke om du bor i vestjylland, men håber du kan hjælpe :-)
Hilsen Lena

Lena Dejbjerg
2007-12-03 12:14:04
Har foresten et godt tip til at flå bakskulden uden at der spildes en masse fisk :-)
Klip finnerne+halen af fisken, og kom den i fryseren til den er gennemfrossen. Så tages den op og flåes (man kan fx. få fat i skindet med en laksetang eller en lille urtekniv).
Så tøes fisken langsomt op i køleskabet og steges. MUMS
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Relaterede opskrifter til Bakskuld m. tilbehør
Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset