(Opskrift fortsætter under reklamen)
Blødkogte æg
Skøn og lækker opskrift på Blødkogte æg har været besøgt 15503 gange
DAGENS OPSKRIFT : Blødkogte æg var
dagens opskrift den
18 Dec 2017
Ingredienser
Mere info om Blødkogte æg
Blødkogte æg er æg, der er kogt i deres skal i en kortere periode end hårdkogte æg. Blødkogte æg har en flydende eller blød konsistens i midten af ægget, mens hviderne er kogte og faste. Der er ikke noget fast tidspunkt for, hvor lang tid det tager at koge blødkogte æg, da det afhænger af størrelsen på ægget og hvor meget kogt eller flydende man ønsker, at midten af ægget skal være. Typisk vil man koge blødkogte æg i 4-6 minutter, afhængigt af størrelsen på æggene og hvor flydende man ønsker, at midten skal være. Blødkogte æg kan spises som de er med lidt salt og peber, eller de kan bruges i forskellige retter, såsom salater, supper eller som en topping på en skål med ris eller nudler.Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt