(Opskrift fortsætter under reklamen)

Boller med Perlesukker
Ca. pris
kr.Billig
90
Tilfredshed (256)
(12 Fav.)
Log ind for at gemme
DAGENS OPSKRIFT : Boller med Perlesukker var dagens opskrift den 26 Sep 2013
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde
Servering til Boller med Perlesukker
32566 visninger

Opskrift af:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Opskrift på Boller med Perlesukker

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer

Carl
2012-11-29 01:42:09
hej jeanette et lille tip :)
som ex Bager vil jeg fortælle dig ,at det er en døds synd at blande gær og fedtstof sammen, jaaaaaaa jeg ved, det siger alle opskrifter,men derfor bliver det ikke mere rigtig,kom dit fedtstof i melet og bland, herefter kom din væske blanding i og ælt,du kan ikke ælte formeget heller ik hvis du bruger maskine og du vil se din gærdej hæve helt vildt med den mængde gær ,der er i opskriften,en (Prof Bager bruger 5g pr. franskbrød en husmor 25-50g :) )
og prøv at holde din gærdej på en temp. på 27 grader, her arbejder gær bedst :formel ( 2x dej temp. - mel temp. = væske temp ) eks 2 x 27 = 54 - 12 = 42
med den fremgange metode vil du kunne redusere gær mængden,så bagværket ikke kommer til at smage af gær
kun et lille tip til baghoved
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Relaterede opskrifter til Boller med Perlesukker
Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset