(Opskrift fortsætter under reklamen)
Bounty chokoladekage
Skøn og lækker opskrift på Bounty chokoladekage har været besøgt 10400 gange
Ingredienser
Chokoladekage:
Ganache:
Fremgangsmåde
Kage: Smelt chokoladen og smørret i vandbad ved svag varme.
Kokosmassen: Bland smør, sukker og fløde i en gryde, og kog i 5 minutter. Tilsæt kokosmel. Hæld massen ud på den afkølede kage og fordel det i et jævnt lag ovenpå kagen.
Ganache: Smelt smør, fløde og chokolade over et vandbad.
Ganachens holdbarhed: 3 dage ved stuetemperatur, 2 uger i køleskabet, 1/2 år i fryseren.
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Kage: Smelt chokoladen og smørret i vandbad ved svag varme.
Kokosmassen: Bland smør, sukker og fløde i en gryde, og kog i 5 minutter. Tilsæt kokosmel. Hæld massen ud på den afkølede kage og fordel det i et jævnt lag ovenpå kagen.
Ganache: Smelt smør, fløde og chokolade over et vandbad.
Ganachens holdbarhed: 3 dage ved stuetemperatur, 2 uger i køleskabet, 1/2 år i fryseren.
Servering til Bounty chokoladekage
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt