(Opskrift fortsætter under reklamen)

Bounty chokoladekage


Skøn og lækker opskrift på Bounty chokoladekage har været besøgt 10400 gange
Kage: Smelt chokoladen og smørret i vandbad ved svag varme.
Kokosmassen: Bland smør, sukker og fløde i en gryde, og kog i 5 minutter. Tilsæt kokosmel. Hæld massen ud på den afkølede kage og fordel det i et jævnt lag ovenpå kagen.
Ganache: Smelt smør, fløde og chokolade over et vandbad.
Ganachens holdbarhed: 3 dage ved stuetemperatur, 2 uger i køleskabet, 1/2 år i fryseren.
Servering til Bounty chokoladekage
Relaterede opskrifter til Bounty chokoladekage
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset