(Opskrift fortsætter under reklamen)

Cheesecake

Cheesecake
Tina Dalgaard Hansen

Opskrift glæde: (497 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Cheesecake har været besøgt 82220 gange

DAGENS OPSKRIFT : Cheesecake var dagens opskrift den 01 Sep 2019

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde
Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriftenMere info om Cheesecake

Cheesecake stammer oprindeligt fra det antikke Grækenland, hvor den blev lavet af ost, honning og hvedemelet. Senere spredte cheesecake sig til Romerriget og videre til Europa og resten af verden. Den moderne cheesecake, som vi kender i dag, opstod i New York i starten af det 20. århundrede. I 1872 åbnede en ostebutik i New York City, der blev berømt for deres ostekage. Senere blev ostekagen omdøbt til cheesecake, og den blev en populær dessert på restauranter og caféer i New York.(Reklame)

9661-001.JPG
9661-002.JPG
9661-003.JPG

Relaterede opskrifter

(Reklame)

Kommentarer til opskrift Cheesecake

avatar
Thor Nørregaard
2012-10-31 11:53:58

Sjovt med ordet Cheesecake, mange som ikke laver så meget mad eller ved noget om mad tror at sådan en kage smager af ost :) skæreost eller noget i den stil.

Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt