(Opskrift fortsætter under reklamen)

Chili con carne

Chili con carne
Til opskriften
TID
60 (min)
Opskrift glæde: (693 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Chili con carne har været besøgt 62184 gange

DAGENS OPSKRIFT : Chili con carne var dagens opskrift den 27 Sep 2019

(Opskrift fortsætter under reklamen)IngredienserFremgangsmåde
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde
Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriftenMere info om Chili con carne

Chili con carne er en populær mexicansk ret, som er kendt for sin lækre smag og krydrede aroma. Retten består af kød, bønner, tomater og en række krydderier, som tilsammen skaber den karakteristiske smag. For at lave en velsmagende Chili con carne, er det vigtigt at vælge friske og gode råvarer. Oksekød eller svinekød er typisk det foretrukne valg til retten, og det er vigtigt at stege kødet godt, inden man tilføjer krydderier og grøntsager. Kidneybønner eller sorte bønner er en vigtig ingrediens, som tilføjer en dejlig cremet konsistens og masser af protein til retten. Tomater og løg er med til at give en frisk og fyldig smag, mens krydderier som chili, spidskommen og paprika sørger for den rette krydrede smag. For at give din Chili con carne endnu mere smag og variation, kan du også tilføje andre ingredienser såsom majs, jalapenos eller friske krydderurter som koriander eller persille. Med den rigtige opskrift og friske ingredienser kan du lave en autentisk og velsmagende Chili con carne, som vil imponere dine gæster.(Reklame)

Relaterede opskrifter

(Reklame)

Kommentarer til opskrift Chili con carne

Andreas Marker
2010-03-11 16:22:13

Fin opskrift, men "Rigtig" chili con carne? det er en europæisk ret, så vil egentlig gerne høre den "rigtige" opskrift hvis nogen kender den..

avatar
Jesper
2010-09-21 18:44:42

europæisk ret?? så vidt jeg ved er det en mexicansk fattigmands ret, så jeg tvivler også stærkt på at der ''SKAL'' chokolade knapper i, som ''kokken'' skriver, da dette ville være overflødig luksus, for de fattige mexicanere. At det senere hen er blevet opdaget at chokolade knapper er en fin tilføjelse, vil jeg ikke argumentere imod.

avatar
Jesper
2010-09-21 18:45:33

europæisk ret?? så vidt jeg ved er det en mexicansk fattigmands ret, så jeg tvivler også stærkt på at der ''SKAL'' chokolade knapper i, som ''kokken'' skriver, da dette ville være overflødig luksus, for de fattige mexicanere. At det senere hen er blevet opdaget at chokolade knapper er en fin tilføjelse, vil jeg ikke argumentere imod.

avatar
Henrik Olsen
2011-11-20 19:19:17

Dennne ret smager uden tvivl rigtig godt. Men det har ikke noget med chili con carne. Chili con carn ommer ikke fra Mexico den kommer fra Texas og der er ikke bønner i der er mange opskrifter med bønner i kødretter som hedder bønne gryde/stew. Chili con carne kommer fra Texas San Antonio. Søg på google efter dette whatscookingamerica.net/History/Chili/ChiliHistory.htm og denne texasescapes.com/CFEckhardt/National-Dish-of-Texas-Chili-Con-Carne-Recipe.htm. Med hensyn til de fattige mexcikanere de spiser meget chokolade i deres mad som hedder mole negro chokolade er brugt fra præhistorisk tid, det er ikke nogen kritik jeg vil blot oplyse om dette. Jeg er i Mexico 6 mdr. om året siden 2004. Jeg troede også chile con carne kom fra Mexico før jeg kom til Mexico første gang. Mvh. Henrik.

Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt