(Opskrift fortsætter under reklamen)

Chokoladecreme m/ rabarberkompot
Skøn og lækker opskrift på Chokoladecreme m/ rabarberkompot har været besøgt 10802 gange
Creme: Kog mælken op med likør og sukker. Læg husblas i blød i koldt vand i 3-4 min. Knug den fri for væde og kom den i en gryde med lidt vand. Smelt den for meget svag varme under omrøring. Afsval husblasen før den tilsættes mælkeblandingen sammen med æggeblommer og smeltet chokolade. Pisk fløden til skum og vend den i cremen.
Kompot: Rens rabarberstilkene, skær dem i små stykker og kog dem møre i vandet, sammen med sukker og vanillesukker.
Servering til Chokoladecreme m/ rabarberkompot
Relaterede opskrifter til Chokoladecreme m/ rabarberkompot
Populære kategorier
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset