(Opskrift fortsætter under reklamen)

Chokoladetærte med rabarber

Ingredienser
Mørdejsbund:
Rabarberkompot:
Kakaomasse:
Hvid chokoladecreme:
Fremgangsmåde
Mørdejsbund: Alle ingredienser æltes sammen, og mørdejen hviler koldt i mindst en halv time. Rabarberkompot: Vand, sukker, vanilje og citronskal koges ca. 5 minutter. Rabarberne kommes i. Bringes næsten i kog. Afkøles straks. Kakaomasse: Æg og sukker piskes skummende. Kakao, mel og vaniljesukker og bagepulver vendes forsigtigt i æggemassen. Hvid chokoladecreme: Chokoladen smeltes over vandbad Æggeblommerne tilsættes. Røres evt. sammen med lidt orangelikør. Derefter vendes fløden, som forinden er pisket let sammen, lidt ad gangen i massen. Mørdejen rulles ud. Lægges i en springform. Skal dække både bund og sider. Den afdryppede rabarberkompot vendes i kakaomassen sammen med det smeltede smør. Dejen fyldes i formen. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter. Afkøles. Den hvide chokoladecreme hældes over den afkølede tærte. Stilles til afkøling til næste dag.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Mørdejsbund:
Rabarberkompot:
Kakaomasse:
Hvid chokoladecreme:
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Mørdejsbund: Alle ingredienser æltes sammen, og mørdejen hviler koldt i mindst en halv time. Rabarberkompot: Vand, sukker, vanilje og citronskal koges ca. 5 minutter. Rabarberne kommes i. Bringes næsten i kog. Afkøles straks. Kakaomasse: Æg og sukker piskes skummende. Kakao, mel og vaniljesukker og bagepulver vendes forsigtigt i æggemassen. Hvid chokoladecreme: Chokoladen smeltes over vandbad Æggeblommerne tilsættes. Røres evt. sammen med lidt orangelikør. Derefter vendes fløden, som forinden er pisket let sammen, lidt ad gangen i massen. Mørdejen rulles ud. Lægges i en springform. Skal dække både bund og sider. Den afdryppede rabarberkompot vendes i kakaomassen sammen med det smeltede smør. Dejen fyldes i formen. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter. Afkøles. Den hvide chokoladecreme hældes over den afkølede tærte. Stilles til afkøling til næste dag.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone

Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt